Блокування!

Доводимо до Вашого відома, що в умовах сприяння реалізації Указу Президента України від 24.02.2022 № 64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні», затвердженого Законом України від 24.02.2022 № 2102-IХ «Про затвердження Указу Президента України «Про введення воєнного стану в Україні», в рамках заходів правового режиму воєнного стану відповідно до законодавства, Національний центр оперативно-технічного управління електронними комунікаційними мережами України наголошує на необхідності блокування постачальниками електронних комунікаційних мереж та/або послуг основних інтернет-ресурсів, за допомогою яких забезпечується ретрансляція каналів країни-агресора, мовлення яких обмежено.
В умовах воєнного стану постачальники електронних комунікаційних мереж та/або послуг зобов’язані невідкладно вживати заходів для виконання доручень НЦУ.

Згідно даної вимоги ми заблокували великий перелік інтернет ресурсів. Долкладно ознайомитись можливо на сайті НАЦІОНАЛЬНОЇ КОМІСІЇ, ЩО ЗДІЙСНЮЄ ДЕРЖАВНЕ РЕГУЛЮВАННЯ У СФЕРАХ ЕЛЕКТРОННИХ КОМУНІКАЦІЙ, РАДІОЧАСТОТНОГО СПЕКТРА ТА НАДАННЯ ПОСЛУГ ПОШТОВОГО ЗВ`ЯЗКУ – в розділі “НОВИНИ”.

Прокрутити вгору