Карантин

З метою запобігання поширенню коронавируса COVID-19 менеджмент ТОВ “Вайнет” вводить особливий режим роботи в період загальнонаціонального карантину, який триватиме до 3 квітня.

Вжито всіх необхідних заходів для організації можливості окремим категоріям співробітників працювати дистанційно, неповний робочий день або за гнучким графіком. При цьому надання послуг клієнтам компанії відбувається в звичайному режимі, безперебійна робота всіх сервісів продовжує забезпечуватися.

Під час карантину відмінено виїзди бригад на підключення, працюють лише чергові бригади по усуненню пошкоджень в роботі мережі. 

До 3 квітня наша компанія буде працювати в режимі карантину. Ми посилили заходи, пов’язані з гігієною приміщень, а також ввели спеціальний план дій з профілактики поширення коронавируса. 

ТОВ “Вайнет” щодня інформує своїх співробітників про рекомендації ВООЗ і МОЗ України про новітні заходи щодо профілактики захворювання на коронавірус. При цьому ми продовжуємо забезпечувати надійну і безперебійну роботу систем обслуговування і технічної підтримки своїх клієнтів відповідно до Плану роботи в нештатних ситуаціях. Ми готові до загострення ситуації і вживаємо всіх заходів для того, щоб наші клієнти не зазнали проблем зі зв’язком навіть за умови продовження карантину, або введення більш жорстких заходів по його дотриманню.

Піклуючись про здоров’я наших клієнтів, партнерів і колег ми просимо вас не виходити з дому без необхідності, а всі питання вирішувати дистанційно – виключно за допомогою онлайн-сервісів і телефонного зв’язку.

 

Адміністрація ТОВ “Вайнет”

Прокрутити вгору